• Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
weecos_logo.png
ornamo_ver_black.jpg
VAT number: FI27040571

Hieno tapa ikuistaa vanhat valokuvat ja muistot, lasten piirustukset, lakkiaiskuvat, hääkuvat, lemmikkien valokuvat. Keraaminen muotokuva on myös mainio lahjaidea merkkipäivää viettävälle.

Käsintehty kaakeli jonka päällä siirtokuvakoristelu. Kuva on poltettu kaakelin pintaan. 15x15 - 15x20 cm kokoinen kaakeli 60€. Kaakeli sopii tauluksi seinälle, kirjahyllyyn, pannunaluseksi, kynttilän alle tai muurattavaksi seinään. Pystyn valmistamaan kaakelin myös mittojen mukaan, max koko A4. Lähetä valokuva tai skannattu piirustus osoitteeseen: henriikka@kerafiikka.com. Kuva on saatavana värillisenä tai mustavalkoisena ja muokkaan kuvan tarvittaessa. Mukana irroitettava kiinnityskoukku. Toimitusaika noin 3 viikkoa.

Suunnittelen ja valmistan kaakeleita kodin sisustukseen.

Kuva tehdään siirtokuvamenetelmällä ja se voidaan laittaa myös valmiiseen kaakeliin. Kuva poltetaan kaakelin pintaan joten se on pysyvä.

Hinta riippuu aina työn laajuudesta joten pyydä rohkeasti tarjous! Tarjouspyynnön voit lähettää osoitteeseen: henriikka@kerafiikka.com

 

Tässä joitakin esimerkkejä neliöhinnoista 15x20cm kokoisilla kaakeleilla (sis. tilan kuvaamisen, suunnittelun, kuvan muokkaamisen kaakeleihin sopivaksi, valmistuksen ja Alv:n)

- Pelkkä kuva asiakkaan kaakeleihin valmiista kuva-aineistosta : 530e /m2

- Pelkkä kuva asiakkaan kaakeleihin tilauksesta suunniteltuna : 660e /m2

- Käsintehdyt kaakelit ja kuva valmiista kuva-aineistosta : 900e /m2

- Käsintehdyt kaakelit ja kuva tilauksesta suunniteltuna : 1020e /m2

Monimuotoiset ja valon kanssa leikittelevät käsintehdyt keraamiset kaakelit. Toimivat parhaiten tehosteena sisustuksessa ja kaakelit voidaan latoa hyvin monella eri tavalla: riviin tai orgaaniseen muodostelmaan.

KEKO - KAAKELIT

Kaakelin koko on 200x75x15mm ja neliömetrille menekki on noin 100 kpl (mukaan laskettuna puolikkaat reunaan jos niitä tarvitaan). Hinta 25€/kpl ja suuremmat erät tarjouksen mukaan.

 

Laatat valmistetaan tilauksesta ja toimitusaika on noin 4vko/m2.

 

Mukaan saa suunnitelman ladonnasta sekä asennusohjeet.

Suunnittelu: Ville Lehvonen

Valmistus: Kerafiikka

Ota yhteyttä: henriikka@kerafiikka.com