• Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle

Hyvän elämän

KERAMIIKKAA

Joensuusta

KERAFIIKKA

Kerafiikan kaikki tuotteet on valmistettu Joensuussa, kestävän kehityksen periaatteita kunnioittaen. Valmistan tuotteet käsityönä, savimöykyn vaivaamisesta valmiiksi esineeksi asti. Valmistan käyttöastiat korkeapolttoisesta kivitavarasavesta elintarviketurvallisilla lasitteilla ja ne ovat astianpesukoneen kestäviä. Käytän myös läheltä saatavia materiaaleja kuten leivinuunin tuhkaa ja itse kaivamaani luonnonsavea töissäni. Haluan luoda ympäristön ja ihmisten kannalta parempia vaihtoehtoja - hyvän elämän keramiikkaa.

Kerafiikan tuotteita voi ostaa verkkokaupasta sekä useilta jälleenmyyjiltä ympäri Suomea.

Jälleenmyyjät ja tapahtumat löytyvät täältä.

Olen valmistanut astiat myös Joensuulaiseen Ravintola Kieloon, kuvagalleriaan pääset täältä.

Tyylini on rouhea ja maanläheinen, työskentelyssäni tärkeitä asioita ovat paikallisten materiaalien käyttö, muotoilu ja vastuullisuus. Savi materiaalina inspiroi minua ja saankin ideoita tutkimalla ja tunnustelemalla sen ominaisuuksia. Haluan luoda jotain sellaista, jossa uusi aika kohtaa perinnekulttuurin tyylikkäällä tavalla. Arvostan karjalaisia juuriani ja edustan perinnettä ja modernia yhdistävää käsityötaitoa.

Haluan tarjota tyylikkäitä, vastuullisesti valmistettuja ja loppuun asti mietittyjä tuotteita joita on hyvä käyttää. Valmistan tuotteet tarpeen mukaan ja teen paljon myös tilaustöitä. Ajattomat ja ammattitaidolla valmistetut tuotteet tuottavat iloa pitkään, eikä ole halua ostaa kaukaa rahdattua ja luontoa kuormittavaa tusinatavaraa. 

"Kulhot tulikin pikaisesti perille, hain ne jo lauantaina postista ja sen jälkeen olemmekin niitä käyttäneet lähes jokaisella aterialla! Kulhot on todella kauniit, kiitos vielä! -Aapo"

"Upeita nämä sinun työt, kertakaikkiaan"

"Todellista käsityötaitoa"

"Lautaset vastaanotettu. Ovat ihan mahdottoman hienot, kuvien perusteella odotin hienoja ja noi on ihan jopa yli odotusten. Täällä tykätään niistä siis kovasti :) kiitos!  T. Nina"

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • YouTube - White Circle
weecos_logo.png
ornamo_ver_black.jpg
VAT number: FI27040571

Name *

Email *

Subject

Message