• Henriikka

Uuet sivut


Moikka! Blogi jatkuu nyt näillä uusilla sivuilla, vanhat tekstit löytyvät vielä täältä.

Olen Henriikka ja minä valmistan käsintehtyä keramiikkaa maanläheisellä otteella. Tämä blogi kertoo keramiikan tekemisestä ja yrittämisestä sekä kaikesta siltä ja väliltä. Tutkin saven eri olomuotoja ja etsin pieniä yksityiskohtia studioltani savikikkareiden seasta. Luvassa siis savihullun jorinoita ja teknisiä ykstyiskohtia käsityöyrittäjän elämästä, tervetuloa lukemaan blogiani!

Minulla alkoi tässä syksyllä bändin muodonmuutos ja sitä myötä uudistin myös nettisivut. Tarkoitus olisi tulevaisuudessa tähdätä kansainvälisille markkinoille joten sivut täytyi saada pikimmiten myös englannin kielelle. Nyt kauppa on myös sivustolla joten sivuston käyttäjiä ei tarvitse ohjata toiselle sivulle kauppaan. Minulla on ollut käytössä tuo Hovin nettikauppa, joka on ollut kyllä ihan hyvä alkuun. https://holvi.com/shop/kerafiikka/

Täysi viikko aamusta iltaan niitä sivuja tuli suhrattua kaksikielisyyksineen ja kauppoineen. Alkoi kummasti tehdä mieli vaivaamaan savea. No kauppaa minä päivittelen pikkuhiljaa lisää, mutta jotain sieltä saa jo ostettua :) Toteutin sivut käyttäen wixin pohjaa ja olihan se aikamonen operaatio kaikkine kommervenkkeineen. Pidän kuitenkin tässä säätömahdollisuuksista ulkoasun suhteen ja minusta tätä on ollut helppo käyttää. Logo saa myös päivitetyn ilmeen, mutta se on vielä työn alla. Hyvän logon tekeminen on kyllä äärimmäisen vaikeaa!

Toivottavasti nää uudet sivut nyt toimii hyvin ja jos tulee jotain ongelmia vastaan niin minuun saa olla yhteydessä.

Olen kuvaillu studiolla aina töiden lomassa kivoilta näyttäviä yksityiskohtia, lähikuvia savesta, pintoja ja hetkiä. Tässä muutamia niistä, lisää tulee koko ajan :)

TUOKIOKUVIA STUDIOLTA:

Luonnonsaven dreijausta ja eri savilaaduista tehtyjä kulhoja.

Enkopikoristelussa käyttämäni luottosivellin.

Pöytä savitöiden jäljiltä.

Aina välillä täytyy kokeilla uusia savia! Alla antrasiittisavesta tehty kulho ja ai että tuo pinta on herkullinen :)

Vanhemmat tekstit löytyvät täältä: kerafiikka.wixsite.com/blogi

Tallenna

Tallenna

#keramiikka #muotoilija #keraamikko #studio #nettisivu #dreijaaminen #dreija #käsityö

0 katselukertaa
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
weecos_logo.png
ornamo_ver_black.jpg
VAT number: FI27040571