• Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
weecos_logo.png
ornamo_ver_black.jpg
VAT number: FI27040571

Ameba -astiat ovat posliinista dreijattuja käyttöastioita.

Kuvio on käsinmaalattu saven pintaan, jonka päällä on elintarviketurvallinen kiiltävä lasite. Ameba -astioita on helppo yhdistellä esim. Sysi -sarjan astioiden kanssa. Konepesun ja mikroaaltouunin kestäviä.

TARJOILUALUSTA

Tämä keraaminen tarjoilualusta on kaunis yksityiskohta sisustuksessa ja samalla myös kodin monitoimiesine.

Sopii käytettäväksi sushilautasena, pannunalusena, leikkuulautana, kynttilänalusena, leipälautasena, tarjoilualustana, juustotarjottimena ja mihin ikinä keksit sitä käyttää. Tämä on todellinen kodin monitoimiesine jota on myös mukava katsella.

SYSI

ASTIAT

Sysi -astiat ovat mustaposliinista dreijattuja käyttöastioita. Sisäpuolella on elintarviketurvallinen kiiltävä lasite, ja ulkopuolella tuntuu saven pinta. Sysi -astioita on helppo yhditellä esim. Ameba -sarjan astioiden kanssa. Konepesun ja mikroaaltouunin kestäviä.

ROSO

RUUKUT

Sopivat niin moderniin kuin rustiikkiseenkin sisustukseen. Rouheilla ja uniikeilla Roso-ruukuilla saa helposti persoonallisuutta stailaukseen.

Keraaminen uniikki ruukku, joka sopii taide- ja käyttöesineeksi. Valmistettu dreijaamalla kivitavarasavesta. Sisäpuolella on kirkas elintarviketurvallinen lasite, joten se on vedenpitävä. Ulkopuolella rouheaa, maalauksellista pintaa. Sopii käytettäväksi maljakkona, kuivakukka-asetelmiin tai säilytyspurkiksi. Käsinpesu.